MAŠKARE U CRIKVENICI Uplešimo u peti vikend pod maskama

Foto: TZG Crikvenica

Još jedan maškarani vikend je za nama, a pripreme za novi vikend već se polako obavljaju.

Koju masku odabrati, kako se najbolje našminkati, koju ekipu sa sobom povesti… Sve su to pitanja kojima se bavi svaki iskusni maškaron i maškaronka.

Petak, kao stvoren za zagrijavanje za subotnju zabavu, bio je ispunjen plesom u ‘Školi maškaraneh tanci’. Joško Čagalj – Jole je bio prava zvijezda subotnje večernje zabave i pobrinuo se da Gradska sportska dvorana u Crikvenici bude najveselije mjesto na Kvarneru.

Četiri maškarana vikenda su za nama, a toliko ih još i preostaje. Dakle, maškare su na pola puta svoje vladavine.

Kako tjedan ne bi prošao bez maškaranih događanja, pobrinut će se učenici osnovnih i područnih škola s našega područja te djeca iz Dječjeg vrtića ‘Radost’, u organizaciji Katedre čakavskog sabora ‘Kotor’, jer su za vas pripremili ‘Čakavsko maškarano zapolne’ koje će se održati u srijedu, 6. veljače u OŠ Zvonka Cara u 17 sati.

U petak, 8. veljače, posjetite ‘Školu maškaraneh tanci’ i pripremite se, osim za maškarane zabave, i za nadolazeći Dan zaljubljenih pod stručnim vodstvom Elija Bašana.

U subotu, 9. veljače, zabavljat će vas Lidija Bačić. To znači da vas očekuje još jedna u nizu ludih i opuštenih zabava u crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani. Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na web stranici www.maskare.net .

Podsjećamo da posjetite vesele i šarene foto galerije, najomiljenije ljubiteljima maškara, na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

Također, zajedno s crikveničkim trgovcima, frizerima, kozmetičarima i ugostiteljima za sve vas smo pripremili blago koje skriva ‘Vesela maškarana škrinjica’. Nije ono gusarsko, već blago u obliku popusta koje će vam dodatno uljepšati vrijeme maškara. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i svoje najdraže!

Organizator ‘Maškara 2019.’ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator ‘Ekskluziva’ d.o.o. Rijeka.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, ‘Jadran’ d.d. Crikvenica, ‘Eko-Murvica’ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, ‘Adrialin’, ‘Lidl’ Hrvatska, Ožujsko pivo, ‘Pavlomir’ d.o.o., hotel ‘Marina’ Selce, hostel ‘Karlovac’, DC ‘Mihurić’ Selce, ‘Marinero Tours’, Erste bank, Novi list, Radio OK, ‘Hyper dizajn’ d.o.o.

Mail