U NAGRADNOJ IGRI HTZ-a ‘EPIC WEEK’ SUDJELOVALO 10 000 FANOVA Mađar Bence Elo osvojio odmor iz snova u Hrvatskoj

Hrvatska turistička zajednica na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram uspješno je završila nastavak odlično prihvaćene kampanje „Epic Week in Croatia Returns“. U sklopu kampanje i ovaj je put organizirana nagradna igra u kojoj je sudjelovalo preko 10.000 fanova na društvenim mrežama, a sedmodnevni odmor u Hrvatskoj osvojio je Bence Elo iz Mađarske.  

Svi dosadašnji pobjednici naše nagradne igre uživali su u odabranom putovanju kojeg su sami kreirali te sam siguran da će tako biti i ovaj put kada nam u Hrvatsku dolazi Bence Elo iz Mađarske. Veseli nas što je nagradna igra i ovaj put privukla velik broj natjecatelja koji u Hrvatskoj žele doživjeti svoj odmor iz snova. Potvrda je to odlične pozicije naše zemlje koja se sve više percipira kao atraktivna cjelogodišnja destinacija u kojoj svatko može pronaći zanimljiv sadržaj za sebe’, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, dodavši kako je Epic Week jedna od najpopularnijih promotivnih kampanja koja je u svojih pet dosadašnjih izdanja ostvarila doseg od preko 60 milijuna ljudi.

Pobjednik Bence Elo ima 23 godine te je strastveni zaljubljenik u putovanja. To potvrđuje i više od 36.000 fanova koji prate njegov Instagram profil koji je u potpunosti posvećen putovanjima.

Prije četiri godine odlučio sam promijeniti način života i slijediti svoje snove. Putovanja jednostavno obožavam jer tako upoznajem nove ljude i kulture, a svoje dojmove i doživljaje volim podijeliti na društvenim mrežama. Veselim se putovanju u Hrvatsku te sam siguran kako ću svojim fanovima pokazati da je riječ o turističkoj destinaciji punoj života’, poručio je Elo, koji je za nagradnu igru kreirao originalan video u kojem je najbolje objasnio zašto baš on zaslužuje sedmodnevno putovanje u Hrvatsku. Benc je u Hrvatskoj odabrao panoramski let zmajem iznad Makarske rivijere i posjet Biokovu, vožnju zip lineom u Omišu, let balonom iznad Hrvatskog Zagorja, posjet uvali Zavratnica, avanturu u Parku prirode Papuk, noćenje u svjetioniku i paragliding u Buzetu. Dodajmo kako Hrvatska turistička zajednica u sklopu ovog posljednjeg nastavka kampanje, na odabrani program pobjednika, poklanja dodatni tematski dan odmora i boravka u jednoj od hrvatskih destinacija.

Podsjećamo da je koncept ‘Epic Week’ kampanje sudionicima omogućavao kreiranje idealnog godišnjeg odmora. Tako su sudionici s popisa 219 aktivnosti odabirali one aktivnosti koje bi činile njihov odmor iz snova. Osim aktivnosti mogli su birati i lokacije, znamenitosti, gradove, ali i okuse koje bi željeli doživjeti i okusiti tijekom svog posjeta Hrvatskoj. U nagradnoj su igri sudjelovali svi oni koji su odabrane aktivnosti podijelili na društvenim mrežama, a u veliko finale su ušli oni čije su objave prikupile najveći broj lajkova. Kampanja je bila aktivna od 26. travnja do 15. svibnja 2019. na tržištima Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Italije, Poljske, Češke i drugih, a sudjelovat su mogli i ljubitelji putovanja iz Hrvatske.  

Mail