VESELA JESEN UZ CRIKVENICA 4 PETS Tri godine manifestacije posvećene kućnim ljubimcima

Posljednji će rujanski vikend u Crikvenici biti neobično veseo, razigran i bučan. Krivci za to će biti oni čija prisutnost u svakodnevni život unosi jednu posebnu vrstu ljubavi i topline. Oni koje mnogi nazivaju najboljim prijateljima i koji se iskreno vesele svakom našem dolasku kući – kućni ljubimci.

Manifestacija posvećena tim čarobnim čupavim stvorenjima održat će se 28. i 29. rujna u centru Crikvenice, a zove se „Crikvenica 4 Pets“. Prvi je put organizirana 2017., i već te iste godine osvojila nagradu „Simply The Best“ u kategoriji najboljeg tematskog događanja višednevnog trajanja. Naravno, i ovogodišnji će program biti prepun zabave i opuštanja, ali i edukativnih aktivnosti, koje će potaknuti na ljubav i odgovorno ponašanje prema životinjama, i to od ranog djetinjstva. Iz tog je razloga pripremljeno i više tematskih događanja prvenstveno namijenjenih djeci, poput likovne radionice, predstave o kućnim ljubimcima  ili druženja sa psima i mačkama koje traže svoj topli dom.

Posebno će zanimljiva biti „CAC Crikvenica“ – nacionalna izložba pasa, na kojoj će se izabrati prvaci u raznim kategorijama. Demonstrirat će se vježbe poslušnosti pasa, a vidjet ćemo i jednu zaista nesvakidašnju karnevalsku povorku, u kojoj će jednako uživati psi i njihovi vlasnici.

 PROGRAM – “3. Crikvenica 4 Pets“:

subota, 28. rujna, centar

-09:00 – 17:00 – Nacionalna kinološka izložba – CAC Crikvenica

-10:00 – 19:00 – Sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce

nedjelja, 29. rujna, centar

-10:00 – 19:00 – Sajam proizvoda i usluga za kucne ljubimce

-10:00 – Likovna radionica za djecu (tema: kućni ljubimci)

-10:15 – Tetovaže za kućne ljubimce i Face-painting za djecu

-10:30 – Dječji nastup – plesna sekcija KUD-a „Vatroslav Lisinski“

-11:00 – Dječja predstava o kućnim ljubimcima: “Festival životinjskog carstva”

-11:30 – Klaunska predstava – izrada životinja od balona

-15:30 – Priprema i uređivanje ljubimaca za karneval – Beach bar „Figa“

-16:00 –  Demonstracija vježbe poslušnosti pasa

-17:00 – Karneval kućnih ljubimaca – predstavljanje na Trgu Stjepana Radica

Druženje sa psima i mačkama iz skloništa za nezbrinute životinje Veterinarske ambulante Crikvenica i Udruge Sretna Šapa

Prijavite vašeg ljubimca na najveseliji karneval ove godine i priuštite si trenutke za pamćenje! Prijave i informacije su u Info centru Crikvenica: e-mail: info@tzg-crikvenice.hr ili telefonom: +385 99 216 9313

Čekamo vas 28. i 29. rujna na „Crikvenica 4 Pets“ u Crikvenici! Znak raspoznavanja će biti veselo mahanje repom, brojne nasmijane njuške, živahno komešanje i neumoran lavež (svih generacija).

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Suorganizatori: Hrvatski kinološki savez, Škola za obuku pasa „Kostrena“, Beach bar „Figa“, Veterinarska ambulanta Crikvenica

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o.

Mail