Od 7. do 13. lipnja 2021. u hotelu Canopy by Hilton Zagreb – Novi val Fotosofia kreativaca

Foto: Fotosofia

Fotosofia, besplatni šestodnevni seminar i workshop za naprednu fotografiju koji se održava pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke, i ove će godine polaznicima pružiti priliku za usavršavanje fotografskih znanja i vještina.

Seminar će se održati od 7. do 13. lipnja 2021. u hotelu Canopy by Hilton Zagreb, a petnaestero odabranih imat će priliku saznati kako snimiti dobar portret celebrityja, modnu, reklamnu i art fotografiju.

‘Veselim se što i ove godine nastavljamo donositi svjetlo optimizma u ovim izazovnim vremenima. Uz nas su i dalje naši pokrovitelji i partneri koji su prepoznali da ovaj projekt ne širi samo fotoedukaciju, već djeluje blagotvorno na društvo u cjelini’, rekao je Hoyka čiji je seminar tijekom proteklih petnaest godina završilo 225 polaznika. Mnogi od njih su, kaže Hoyka, nakon Fotosofije promijenili zanimanje, te danas žive isključivo od profesionalnog fotografiranja.

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 13. svibnja 2021. , a kako se prijaviti, pročitajte na www.fotosofia.info

Mail