OVA HUMANITARKA IZ HRVATSKE Cijeli život pomaže drugima, a sada su drugi pomogli njoj

Iva se nakon dentalne transformacije nije mogla prepoznati.

Majka troje djece rodom iz Dubrovnika život je posvetila pomaganju drugima. Iva je u Hrvatskoj poznata kao humanitarka koja prisutnost na društvenim mrežama koristi kako bi pomogla siromašnima i bolesnima. Već godinama organizira brojne akcije pomoći djeci koje često podržavaju naši nogometaši i osobe iz javnog života. Zahvaljujući njenom velikom srcu i uz njihovu pomoć, opremljeni su odjeli dječje onkologije u KBC-u Zagreb i KBC-u Split.

Brinući o drugima i ohrabrujući ih u borbi za njihovo zdravlje, odlučila je jednom učiniti nešto za sebe. Hrabro se prijavila na natječaj Štimac centra dentalne medicine iz Zagreba i ispričala svoju životnu priču. Zahvaljujući podršci ljudi kojima je pomogla, Štimac centar je upravo nju izabrao kao jednu od pobjednica natječaja za dentalnu transformaciju.

“Ne mogu dovoljno zahvaliti svim dobrim ljudima, koji su ovog puta pomogli meni.”

Vesela i nasmijana Iva željela je napokon prestati skrivati svoj osmijeh i riješiti svoj dugogodišnji strah od stomatologa. Zahvaljujući Štimac centru, ispunile su joj se obje želje.

Ivinu transformaciju pogledajte u videu:

Strah je nestao odmah nakon prvog posjeta

Zbog straha od stomatologa, Iva je oduvijek izbjegavala odlaske na preglede. Kod doktorice Maje Jagodić-Štimac, već se na prvom pregledu riješila strahova koji su je mučili godinama.  U sigurnim rukama doktorice Štimac, Iva je znala kako je došla na pravo mjesto. Stručni tim Štimac centra predvođen doktorom Filipom Štimcem, specijalistom oralne kirurgije, započeo je s njenom transformacijom. Oslobođena straha, Iva se veselila svakom dolasku jer je svaki put bila sve bliže svom novom osmijehu.

Loša situacija u usnoj šupljini i nedostatak zubi zahtijevali su timski rad i kombinaciju kirurgije, protetike i konzervative. Prvi korak je bila ugradnja implantata, a preostali zubi su liječeni kako bi se spasili i nadograđivani cirkonskim mostovima.

“Napokon se mogu smijati i najesti bez bolova!”

Iva se nakon dentalne transformacije nije mogla prepoznati. Nema više skrivanja osmijeha, nema bolova kada jede, nema više strah od stomatologa.

“Ni sama ne vjerujem koliko je sve prošlo brzo i bezbolno. Neizmjerno hvala mojoj doktorici Maji i svima iz Štimac tima! Budite hrabri, rješavajte svoje probleme i brinite o sebi.”

Ivina sretna priča samo je jedna od mnogih koja je ispričana zahvaljujući humanosti Štimac centra dentalne medicine. U ovom zagrebačkom dentalnom centru tim iskusnih stručnjaka ponosi se činjenicom kako za njih nema nerješivih dentalnih situacija.

Napravite prvi korak i naručite se na pregled u Štimac centru! Osmijeh koji sanjate ne mora biti samo san. Pravi je trenutak da postane stvarnost.

 



Mail